Om oss

Kennel Qassdob holder til i Trysil.Jeg har drevet aktivt med hund i 22 år samtidig som jeg har hatt ansvaret for 5 barn alder 9-19år.

Min første hund var en Schæfer,etter det kom Labrador.Gikk i 96 over til Dobermann og den første tispa som da var ment som stam-mor for dobermann oppdrettet hette Qassandra,men hun ble desverre bare 2 år,hadde sterk HD med forkalkninger på begge hofter.Så kennelnavnet kommer fra dobermann og navnet på den første dobermann tispa.

Men etter at den første boxeren kom i hus var jeg frelst.Har fortsatt 2 dobermann tisper satt bort på forvert avtaler.Boxeren passer meg bedre i den livssituasjonen jeg er i pr.dags dato.Den er ikke fult så krevende som dobermann.

Her hjemme har jeg nå 4 herlige boxere.NUCH Wunderboxer Kasandra.NUCH Nomina Astor,Rolitas Saphira og Qassdob`Gjett Navnet.

For 2 år siden gikk min venninne inn i kennelen sammen med meg,hun har ei dobermann tispe hjemme hos seg,utpå høsten får hun seg også en boxer valp.Først og fremst har vi hundene til kos og hygge.Men utstillinger blir det også.

Di siste 2årene er det blitt lite med utstillinger p.g.a.jeg var innblandet i en kollisjon og har pådratt meg en nakke skade,har slitt en del p.g.a.det.Livet har vært litt turbulent en periode,men nå begynner bitene og falle på plass og må bare innfinne meg i at livet mitt kommer til og bli som det er nå og må da bare gjøre det beste ut av det.

Så nå gyver jeg på med nytt pågagnsmot!!